Data Preparation & Integration
Bi & Analytics
Small and Midsize Business
Larg Enterprises
راهکار هوش تجاری برای دپارتمان ها
راهکار اختصاصی دیکام برای صنعت پخش
در گذشته تصمیمات تجاری توسط مدیران شرکت ها معمولا به دو شیوه انجام می شد . بر اساس تجربه شخصی و یا بر اساس حدس و گمان ، در هر دو صورت پایه این شیوه از تصمیم گیری بر اساس منطق و اطلاعات به روز نبود .
امروزه این نوع تصمیم گیری در شرکت های بزرگ که سهم عمده ای از بازار کشوری یا جهانی را دارند حذف شده است و جای خود را به تصمیم گیری بر اساس اطلاعات دقیق و به روز داده است . این شرکت ها به اصطلاح به سازمان های داده محور تبدیل شده اند.
یک سازمان داده محور چرخه کاری دقیقی برای استفاده از اطلاعات تجاری و مواجهه با شرایط بازار دارد . در ادامه این متن به مشکلات شرکت های بزرگ در استفاده درست از اطلاعات اشاره خواهیم کرد و راه حل هایی که هوش تجاری برای کمک به شما ارائه می کند را به اختصار ذکر می کنیم
شرکت هایی که گردش مالی بالا ، مشتریان و پرسنل زیادی دارند با حجم زیادی از اطلاعات روبرو هستند . این اطلاعات در نرم افزار های عملیاتی ذخیره می شوند و شرکت ها برای انجام امور روزانه خود به این نرم افزار ها متکی هستند.
اطلاعات مالی در سیستم های حسابداری و اطلاعات فروش در سامانه های مدیریت ارتباطات با مشتری (CRM) ذخیره می شوند .اطلاعات اتوماسیون اداری ، و نرم افزار های کاربردی دیگر هم به موارد بالا اضافه کنید .
اطلاعات چه درباره مشتری باشند یا درباره محصول یا هر چیز دیگری به صورت مجزا در نقاط مختلف و جدا از هم نگهداری می شوند . در نتیجه امکان استفاده از این اطلاعات به شکل موثر و در ارتباط با یکدیگر وجود ندارد . معمولا ارتباطی بین نرم افزار های کاربردی در یک شرکت وجود ندارد و اطلاعات صرفا ذخیره می شوند .
حتی اگر در یک شرکت فرایند صحیحی برای جمع آوری اطلاعات وجود داشته باشد ،گزارش گیری از آنها ( برای مثال گزارش مالی ) کاری زمان بر است و نیاز به نیروی انسانی زیادی دارد .
این موضوع بر کاربرد موثر اطلاعات اثر می گذارد چون گزارشات با فاصله زمانی ارائه می شوند و به روز نیستند .
علاوه بر وقت گیر بودن و قدیمی بودن اطلاعات ، تاثیر این گزراش ها بر تصمیم گیری مدیران یک سازمان چندان زیاد نیست. (به علت نوع و نحوه ارائه آنها)
استخراج اطلاعات درون یک گزارش مالی و فهم درست آن خود به زمان زیادی احتیاج دارد ( حتی برای یک گروه از افراد) به همین علت تاثیر گزارش های سنتی بر بهبود عملکرد سازمان ها زیاد نیست و در بسیاری از مواقع صرفا به عنوان یک فعالیت روتین انجام می شود .
هوش تجاری با جمع آوری و دسته بندی تمام اطلاعات از درون نرم افزارهای عملیاتی ( حسابداری ، CRM ، BPMS ، و …) به شما اجاز می دهد تا بر تمام فعالیت های شرکت خود اشراف داشته باشید . قادر خواهید بود فعالیت هر واحد و یا پرسنل را رصد کنید و با مقایسه روند فعالیت ها با اهداف از پیش تعیین شده بر عملکرد آنها نظارت داشته باشید .
اطلاعات در سیستم هوش تجاری به صورت لحظه ای ، به روز و با یک کلیک ایجاد می شوند . این نوع از دسترسی به اطلاعات نه تنها زمان بر نیست بلکه عامل و خطای انسانی را حذف می کند. کاهش هزینه های انسانی و بالا بردن سرعت تصمیم گیری به شما قدرت بیشتری برای اداره شرکت خواهد داد .
تصویر سازی نوعی از نمایش دادن اطلاعات به صورت نمودار و داشبورد است و در نقطه مقابل گزارش گیری سنتی ( جداول اکسل) قرار دارد . تصویر سازی به شما کمک می کند تا با یک نگاه و به سرعت حجم زیادی از اطلاعات را مشاهده کنید و در همان لحظه قادر به تصمیم گیری باشید .
شاخص های کلیدی عملکرد ( kpi) نشانه هایی هستند که به مدیران شرکت کمک می کنند به سمت اهداف حرکت کنند . به کمک هوش تجاری می توانید این شاخص ها را به صورت روزانه یا دوره ای مشاهده کنید و تحت نظر بگیرید . برای مثال شاخص های مالی به شما میزان سود ، درآمد ، فروش و مواردی مانند آن را نشان می دهند .
دسترسی به موقع و آسان به اطلاعات شروعی برای تحول یک سازمان است.
به کمک هوش تجاری مدیران و پرسنل شرکت همه می توانند به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند . نرم افزار دیکام حتی این امکان را به شما می دهد که داشبورد های اطلاعاتی را در خارج از سازمان خود و در اختیار مشتریان و شرکت های تامین کننده و همکار قرار دهید تا روند کاری میان شما و آنها تسهیل شود .
امروزه سرعت و تنوع اتفاقاتی که در بازار رخ می دهند جایی برای آزمون و خطا و حدس و گمان باقی نمی گذارد . شرکت هایی که به کمک اطلاعات و با سرعت و به درستی تصمیم گیری می کنند نسبت به رقبای خود برگ برنده مهمی دراختیار دارند .
هوش تجاری به شما امکان می دهد اطلاعات صحیح را در زمان مناسب و به کاربر مناسب ارائه دهید تا کارها به بهترین شکل ممکن در شرکت شما انجام شود.
برای موفقیت در پروژه هوش تجاری لازم است تا کسب و کار شرکت دریافت کننده خدمت به خوبی از طرف ارائه کننده نرم افزاز شناخته شود . اهداف و برنامه های تجاری شرکت بایستی تعیین شود و بر اساس هدف های مشخص شده شاخص های عملکردی (KPI ) مناسب شناسایی گردد .
شناخت و بررسی ساختار سازمانی
شناخت و بررسی فرایند ها و گردش کار (work flow) در سازمان
بررسی نیاز های اطلاعاتی بخش های مختلف
بررسی و شناسایی سیستم های نرم افزاری و پایگاه های داده
تعیین منابع سخت افزاری و سیستم های مورد نیاز برای پیاده سازی هوش تجاری دیکام
تعریف و تعیین شاخص های عملکردی (PI) و شاخص های کلیدی عملکرد (KPI) مورد نیاز سازمان
آماده سازی و یکپارچه سازی اطلاعات موجود در شرکت ( Data Preparation& Integration)
ساخت انبار داده ( Data Warehouse) و مکعب های اطلاعاتی مورد نیاز (Data cube)
طراحی و ساخت داشبورد ها و گزارشات مورد نیاز هر بخش از سازمان
تعیین سطوح دسترسی سازمانی به اطلاعات و سطح بندی کاربران سازمان
استقرار اولیه و اعتبار سنجی
آموزش پرسنل شرکت
پایش شاخص های کلیدی عملکرد
تحلیل داده های سازمان و ارائه راهکار بر اساس اهداف و شاخص های از پیش تعیین شده
دسته بندی و تحلیل اطلاعات بر مبنای الگوریتم های شناسایی شده و پر کاربرد هوش مصنوعی
فاز | مرحله | تخمین زمان اجرا |
1 | شناخت چارت سازمانی ،گردش کاری و سیستم های اطلاعاتی شرکت | یک تا دو ماه |
2 | یکپارچه سازی اطلاعات ، طراحی و پیاده سازی داشبوردها | تخمین پس از نیاز سنجی اولیه |
3 | تحلیل داده و ارائه راهکار ، استفاده از هوش مصنوعی برای شناسایی و بررسی داده ها | تخمین پس از نیاز سنجی اولیه |
قابلیت توسعه و سفارشی سازی سازی متناسب با نیاز مشتری
استدیو اختصاصی قدرتمند و منعطف برای ساخت داشبورد ها و اتصال به منابع داده
داشبورد های متنوع و کاربردی ، گزارش گیری در لحظه و آنلاین
نمایش اطلاعات به صورت داشبورد های تعاملی
امکان دسترسی و مشاهده اطلاعات د رتمامی شبانه روز و در هر نقطه به وسیله تلفن همراه
کنترل کامل بر سطح دسترسی به اطلاعات کاربران درون سازمانی و بیرون از سازمان (مشتری ،تامین کننده و ...)
قابلیت اتصال مستقیم به پایگاه داده نمامی نرم افزار های عملیاتی موجود ( حسابداری ،CRM،BPMST و ...)
بدون پیچیدگی و با تنها چند کلیک به اطلاعات دسترسی دارید